Debuutoptreden van Dibo & Randal – Zaterdag 23 september

Debuutoptreden van Dibo & Randal – Zaterdag 23 september

Debuutoptreden van Dibo & Randal – Zaterdag 23 september

Debuutoptreden van Dibo & Randal Corsen bij Kathedraal van Doornen

WILLEMSTAD – Tijdens ‘A Night at Cathedral of Thorns’ op zaterdag 23 september fleuren zanger Dibo Doran en pianist/bandleider Randal Corsen met een serie speciale gasten voor de eerste maal de unieke entourage van de Kathedraal van Doornen naast Landhuis Bloemhof op met hun muzikaal optreden.

Regelmatig is er een evenement bij de Kathedraal van Doornen waar de grondlegger ervan Herman van Bergen achteraf een exclusieve rondleiding geeft aan gasten.

Müzik sin Barera
Op zaterdag 23 september vanaf 8 uur ‘s avonds treden zanger/componist Dibo D (Doran) en pianist/componist Randal Corsen op met een formatie die verder bestaat uit Ravello Antoin (bas), Laverne Le Blanc (drums), Chris Walle (keyboard), Royston Hato (percussie) en Josuah Boetius (gitaar). Behalve nummers van het album Müzik sin Barera dat eerder dit jaar in april bij Jazz Fest werd gepresenteerd, vertolken ze ook andere nummers, waaronder van de legendarische Luty Samson.

Tevens kunnen gastoptredens tegemoet gezien worden, heel in het bijzonder die van singer-songwriter Levi Silvanie met Dibo en Randal belooft heel speciaal te worden, omdat Levi de laatste zeven jaar niet meer op een podium op Curaçao te bewonderen is geweest. Verder liggen in het verschiet optredens bij enkele nummers van de zangeressen Lizz Schot en Christine Corsen (de dochter van …).

Kaartverkoop
De show zelf begint klokslag 8 uur, maar de poort en bar gaan al om 7 uur open waarop Dj Lu-C in de aanloop naar het concert zorgt voor achtergrondmuziek. Kaarten a ANG. 65 per persoon zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, Landhuis Bloemhof en The Zumpiña Shop (naast restaurant Number Ten), en indien er over zijn die avond bij de ingang. Vanwege de gelimiteerde capaciteit van de locatie is het handig om tijdig kaarten te bemachtigen. De entree en parkeerplaats zijn zowel aan de kant van restaurant Number Ten, als aan de andere kant bij Landhuis Bloemhof en zelfs bij de Orco Bank; er is dus van beide kanten een ingang.