Samen bouwen

De Kathedraal van Doornen is een kunstwerk over Curaçao en is ook voor de inwoners van ons eiland. Maar de Kathedraal van Doornen is vooral bedoeld als kunstwerk van Curaçao. Daarom wordt hij onder andere gebouwd door Curaçaose jongeren, die hiermee tegelijkertijd werken aan hun eigen toekomst. De Kathedraal van Doornen is een leer-werk-traject.

Het zou geweldig zijn als ook u ons helpt. En dus ook deze jongeren. Dat kan! Als noodzakelijke aanvulling op de subsidie van sponsors, waaronder het Mondriaan Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied, wordt de bouw gefinancierd door middel van crowdfunding. Bijdrages van een euro of gulden zijn al welkom.

Door de aankoop van één of meerdere blokken kunt u uw naam zelfs voor eeuwig aan dit unieke project verbinden. In totaal zijn er 2.100 blokken van 100 x 70 x 70 cm nodig. Draagt u een blokje bij?

Na het invullen van het formulier ontvangt u een mail ter bevestiging waarin de betalingsvoorwaarden en bankgegevens nogmaals staan vermeld. U kunt ook een pdf-formulier downloaden, invullen en opsturen.